SMS Lån Direkt Utbetalning

Fördelen med ett sms-lån med direkt utbetalning

Det finns många fördelar när du tar ett sms-lån med direktbetalning. Det finns upp tillfällen i livet när det kan vara bra att få pengar omedelbart. Det kan vara vid oväntade kostnader, skulder som ska betalas eller en vara som måste köpa här och nu. Under helgdagar är det normalt att behöva pengar eller när semestern är över och plånboken är tom. Även då måste räkningar och dagligvaror betalas, vilket innebär att ett snabbt sms lån kan komma till nytta.

Snabblån med direktbetalning (BankID krävs)

Idag finns det ett antal låneförmedlare och långivare som förstår att det finns kunder som letar efter snabba betalningar och uttag. Detta har fått dem att finnas hos de vanligaste, större bankerna såsom Handelsbanken, SEB, Nordea, Danske Bank och Swedbank för att tillgodose kundernas behov.

Så här går det till:

  1. Du och långivaren har bankkonto hos samma bank.
  2. Du har BankID aktiverat (såsom Mobile Bank ID, Instantor®, Trustly, Telia e-identifiering)
  3. Låneansökan görs och godkänns under långivarens öppettider (om inget annat anges)
  4. Det kan hända att lånet behöver bli beviljat före ett visst klockslag (vanligtvis före 13:30) om pengarna ska föras över till ditt konto samma dag

Direktutbetalning till Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank och Handelsbanken. Detta är de banker som har flest anslutna långivare och det tar i oftast upp till 5 minuter att föra över pengarna till ditt konto.

BankID för en snabb hantering av låneansökan.

De flesta lån måste ansökas och bli godkända under långivarens öppettider. Det finns enbart ett fåtal som har automatiserade reditupplysningar och kan erbjuda utbetalningar utan manuell handläggning. Du måste ha ett bankkonto hos samma bank som låneföretaget är kopplat till, annars kan inte en direktbetalning göras.

Instantor, BankID eller annan e-legitimation måste installeras och aktiveras i förväg (via dator, mobil eller kort). Viktigast av allt är att du ppfyller långivarens grundläggande krav,annars kan lånet alls inte godkännas.

Överföring mellan bankkonton när du och långivaren har samma bank.

Långivaren kan föra över pengarna med direkt utbetalning till dig om ni konton hos samma bank. Detta möjliggör en snabb överföring. Idag är det den enklaste, vanligaste och framför allt den snabbaste överföringsmetoden.

Tyvärr har Swish inte implementerats ännu, men vi förutspår att det kan komma igång under 2020.

Ta ett sms-lån med direktbetalning endast om du kan hantera det ekonomiskt. Undvik också att låna pengar om du är påverkad av alkohol, är utmattad eller mår bra. Det är viktigt att vara tydlig med att du måste återbetala lånet relativt snabbt. Detta gäller såväl lån i allmänhet, som snabba sms-lån och andra privata lån från banker och långivare.

Alla lån kallas lån av en anledning – de måste återbetalas. Lär också att känna dig själv genom att ta reda på dina svagheter. Om du ofta handlar
impulsivt, har spelproblem eller i allmänhet mår dåligt – eller alternativt ha en mycket dålig ekonomi totalt sett, då kan ett snabbt sms-lån hjälp för stunden. Det är dock viktigt att vara mycket tydlig med att du alltid ska vara i skick att återbetala ditt lån så att du inte sätter dig själv i en onödigt svår situation i framtiden. Ta bara ett lån om du har ekonomi att betala tillbaka!