Smslån Utan UC 90 Dagar

Behöver du ett mindre lån som har snabb utbetalning?

Det kan hända saker i livet vi inte har kontroll över och då kan ett sms-lån utan UC på 90 dagar vara en lösning.

Bästa långivarna på marknaden

Vi har listat marknadens bästa långivare som kan erbjuda dig ett direktlån utan UC med 90 dagars återbetalningstid. Lån som ger dig snabb tillgång till pengar utan säkerhet. Det finns många fördelar med att låna utan förfrågningar hos UC. Skapa din ansökan helt gratis idag. Utbetalningar sker i de flesta fall redan inom 15 minuter!

SMS-lån utan UC med 90 dagars återbetalning

SMS-lån utan UC med 90 dagars återbetalning är några av de längsta du kan ta i Sverige. Annars är den vanligaste låneperioden för sms-lån 30 dagar. Kom ihåg dock att tre månader är inte särskilt lång tid för att återbetala ett lån. Troligtvis är den här typen av lån bäst för dig som vill låna ett mindre belopp.

Kreditlån utan UC

Risicumshot erbjuder ett kreditlån utan UC. Detta är ett lån som är snabbt och flexibelt och sträcker sig från 3.000 till 50.000 SEK. Det är en bra lösning för dig som behöver låna pengar men inte vet det exakta beloppet du behöver. Du kan låna pengar upp till den kreditgräns du har fått beviljat, bara använda precis vad du behöver just nu och resten spars till ett senare tillfälle.

En fördel är att du bara betalar ränta för pengarna du använt istället för på hela kreditbeloppet. Det har också en lägre räntan än vad många andra lån har, vilket gör det till ett smidigt sätt att låna pengar. Det enda krav vi har är att du betalar tillbaka minst 1000 SEK / månad, eller 10% av ditt använda belopp om du lånade mer än 10 000 SEK. Dock behöver du aldrig betala mer än 2500 SEK / månad.

Sms-lån utan UC som har 90 dagars återbetalning är ett av flera alternativ som du har att välja på. När du väljer ett sms-lån utan en  reditprövning via UC har det fördelen att det inte har en negativ påverkan på din kreditvärdighet. Dessutom sparas inte kreditrapporten som långivaren gör på samma sätt som om den hade gjorts via UC. Vill du ansöka om större lån, som till ett hus eller en ny bil, tar dock långivare alltid en kreditrapport via UC.

I Sverige använder flesta större banker UC för kreditupplysningar när de beslutar om lämplighet för större lån. De flesta långivare för sms-lån kan ge dig en kort återbetalningsperiod, ofta på 30 dagar. Tycker du dock att det är för kort tid för dig så finns det de som kan erbjuda en längre, till exempel 90 dagar.

Om du som låntagare önskar, så finns det dem som kan erbjuda förlängd återbetalningstid. Men kom ihåg att en längre återbetalningstid gör ofta lånet dyrare. Vi rekommenderar därför att du väljer så kort återbetalningstid som möjligt, som du
vet att du kan klara av.

Kan jag förlänga mitt sms-lån efter 90 dagar?

Det finns de aktörer som kan ge dig en förlängning efter 90 dagar. Skulle du under återbetalningsperioden känna dig orolig för hur du ska kunna återbetala hela beloppet i tid, så är bästa strategin att kontakta din långivare direkt. Förklarar du din situation så kan många långivare vara flexibla och komma fram till en lösning för dig att betala tillbaka pengarna du har lånat.

Kom ihåg: Ta aldrig ett sms-lån för att betala av lån du redan har eller på belopp som du känner dig osäker på att betala tillbaka. Ifall du gör finns risken för att du får betalningsanmärkningar, vilket kan skapa en jobbig situation för dig längre fram.

Tänk även på att räntan kan påverkas om man inte följer sin amorteringsplan. Räntan kan fort gå upp och din lån kan bli dyrare än vad du först trodde. Om du har bekymmer, ringa din långivare och berätta om din situation. I många fall går det att göra en ny avbetalningsplan.